026 351 0805

Onroerend goed recht advocaat Arnhem

Het onroerend goed recht, dat ook wel vastgoed recht genoemd wordt, is een eeuwenoude rechtsvorm waar vrijwel iedereen mee te maken heeft. Zo heeft iedere huurder of eigenaar van een woning of bedrijfsruimte te maken met onroerend goed recht. Deze rechtsvorm heeft een groot aantal raakvlakken met andere rechtsgebieden, doordat hieronder ook zaken vallen, zoals burenrecht, grensafscheidingen en afspraken die van invloed zijn op onroerend goed. Vandaar dat er kennis vereist is van diverse disciplines. Die kennis is aanwezig bij Hijink Advocaten in Arnhem.

Verschillende specialisten beschikbaar

Een onroerend goed recht advocaat van ons advocatenkantoor kan snel en efficiënt informatie inwinnen over andere rechtsgebieden, doordat wij verschillende specialisten beschikbaar hebben. Zo kunnen wij u adviseren over het gehele spectrum van deze veelomvattende rechtsvorm.

Kennis van huurrecht

U zult begrijpen dat huurrecht onlosmakelijk is verbonden met vastgoedrecht. Vandaar dat onze onroerend goed recht advocaat u ook kan adviseren en begeleiden bij het opstellen en beoordelen van huurcontracten bij allerlei huurgeschillen. Hierdoor is het niet noodzakelijk om tevens een huurrecht advocaat in te schakelen.

Gevarieerd aantal klanten

De kennis en ervaring van iedere onroerend goed recht advocaat is zeer gevarieerd. Zo werken wij onder andere voor projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties, VvE´s en zelf voor zelfstandigen en particulieren. Neem direct contact op met onze gespecialiseerde advocaat voor meer informatie en een uitgebreid advies. Wij bieden u graag de oplossing bij al uw vraagstukken.

Ja, ik wil graag informatie!!!

Bedrijfsnaam:
Aanhef:
Contactpersoon:
E-mail:
Telefoon:
Adres:
Postcode:
Plaats:
hijink advocaten
© Copyright. HIJINK Advocaten All Rights Reserved